Salam Ukhwah Fillah & Salam Sejahtera!

bismillahSalam perkenalan buat pengunjung blog Nor….Sebenarnya Nor pun baru berjinak2 membuat blog sendiri…Tak berapa pandai lagi…InsyaAllah, Nor akan cuba menambah tips, petua, tazkirah dan ilmu berguna yang dikumpul dari hasil surfing dan juga forum2 dari masa ke semasa..Kalau dah lama tak update tu Nor minta maaf banyak2 sebab mungkin sibuk sikit…

ANDA SEMUA DIJEMPUT KE facebook “KHAZANAH PERUBATAN ISLAM” UNTUK BERKONGSI INFO BERGUNA

Jangan lupa melawat juga ke laman-laman web pilihan nor tu yee…Banyak ilmu & macam-macam ada.

Tips, petua dan sebagainya yang dikumpulkan di sini bukanlah untuk dikomersialkan.. Bersesuaian dengan hadith Nabi s.a.w : Apabila seseorang anak Adam itu mati, segala amalannya akan terputus melainkan 3 perkara, sedekah jariah yang sentiasa mengalir pahalanya, ilmu yang dimanfaatkan orang lain, doa anak yang soleh (Riwayat Muslim)…

dan lagi satu hadis, Dari Abu Hurairah r.a., bahawasanya Rasulullah s.a.w bersabda, “Sesiapa yang mengajak ke arah kebaikan, maka dia memperolehi pahala seperti pahala-pahala orang yang mengikutnya, tanpa dikurangi sedikit pun dari pahala-pahala orang yang mengikutinya. Sedang sesiapa yang mengajak ke arah kejahatan, maka dia memperolehi dosa seperti dosa-dosa orang yang mengikutnya, tanpa dikurangi sedikit pun dari dosa-dosa orang yang mengikutinya.”

Bagi yang dah membaca artikel dalam blog ini, jangan lupa buka/klik pada “previous entries” di bawah sekali kerana ada banyak lagi artikel2 di dalamnya…& segala yang dikumpulkan di sini adalah diizinkan untuk disebarkan jika ianya untuk kebaikan.

Bagi yang tercari-cari produk kesihatan apa yang difikirkan terbaik, Nor sarankan buka bahagian “Produk Kesihatan” di blog ini kerana ada sesuatu yang istimewa di dalamnya. Sejak Nor mengenali produk2 ini, Nor rasa Nor dah temui sesuatu tepat.

Segala komen atau teguran membina amatlah dialu-alukan…

 

Salam Sayang,

NOR

8 thoughts on “Salam Ukhwah Fillah & Salam Sejahtera!

  1. Salam,

    Semoga segala tips dan petua dapat dimafaatkan bersama. InsyaAllah jika ada kelapangan saya akan publish beberapa tips sama ada tradisional ataupun moden untuk bacaan kita bersama.

    Regards

  2. Salam Nor…bagus pengisian dalam blog Nor ni,mohon izin untuk sharekan maklumat tersebut di blog saya juga boleh? Kerana saya juga suka berkongsi maklumat2 yg terdapat dlm blog Nor ni. Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s