Masad Gold

masad-gold
“Anugerah Ilahi Yang Perlu Disyukuri”
BENTUK : CECAIR PEKAT

JENIS PRODUK : MINUMAN KESIHATAN

BAHAN : MADU ASLI, HABBATUS SAWDA’, ZA’FARAN

KEGUNAAN : MASAD GOLD bertindak mencegah,membaiki dan merawat penyakit ringan,sederhana dan kronik dengan tepat dan berkesan.

ATURAN : MASAD GOLD dibancuh satu sudu teh dengan segelas air suam.diminum ½ jam sebelum mengambil sarapan. ( Gunakan Sudu Plastik )

JANGKA MASA GUNA : 60 HARI

KUANTITI : 300ml
HARGA : RM98-Semenanjung Malaysia, RM105-Sabah/Sarawak

Advertisements

2 thoughts on “Masad Gold

  1. salam..blh ke pesakit kanser diberi makan maher..bkn apa, sblm ni biasa amalkan masad pagi2, igt nk tukar selera bg maher..blh ke?xpanas sgt ke herba2 dlm maher utk pesakit kanser?

    • salam.
      sebaiknya makan masad dulu sampai betul2 sembuh. sebab dalam maher kandungan habbatusawdanya kurang sikit sebab dicampur dengan rempah ratus lain…tapi kalau makan pun tak apa sebab rempah ratus yang terkandung dalamnya juga ada di sebut dalam hadis dan perubatan islam. cumanya saya lebih syorkan orang yang ada sakit makan masad sebab madu dan sawda disebut dalam quran/hadis sebagai penawar SEGALA penyakit kecuali mati. rempah ratus lain juga ada disebut dalam hadis, cumanya hanya disebut untuk penyakit tertentu. adakah saudara hanya makan sehari sekali? jika ada penyakit kanser, lebih baik diambil dengan kerap samaada 3 kali sehari atau 4jam sekali & elakkan makanan yang banyak kanji terutamanya ubi kayu. tentang panas atau tidak, ia lebih bergantung kepada tubuh badan. contoh macam madu, ada yang mengatakan madu itu panas. TIDAK! madu adalah penawar yang bersifat genius…ia akan memanaskan badan jika badan perlu panas, ia akan menyejukkan jika badan perlu sejuk…sebab itu pesakit paru2 berair dan pesakit demam panas juga boleh makan madu…TAPI, pastikan ianya MADU ASLI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s