Madu Sawda & testimoninya (sambungan-1)

PERINGATAN: TIDAK DIBENARKAN MENERBITKAN SEMULA (copy/paste atau yang seumpamanya) SEBARANG TESTIMONI DI DALAM BLOG INI UNTUK TUJUAN MENGKOMERSIALKAN SEBARANG PRODUK TANPA KEBENARAN

Assalamualaikum…

Selepas nor paparkan testimoni nor, keluarga, saudara mara & kenalan pada artikel yang lalu, kini tiba masanya untuk Nor berkongsi testimoni baru. Seperti biasa Nor lebih berpuas hati berkongsi testimoni orang-orang terdekat Nor atau direct customer Nor .

Ketumbuhan otak:
Pada 15/2/2010 yang lalu Nor terima panggilan email dan sms dari seorang customer dari Brunei mohon suggest prdouk untuk bakal suami yang sedang terlantar di hospital akibat ketumbuhan otak. Doktor dah scan dan beritahu pesakit perlu dibedah. Pada mulanya, ibu pesakit bersetuju dibedah, tetapi bila mendengar berita terbaru ada pesakit mati selepas dibedah, mereka memutuskan untuk tidak dibedah & cuba beramal dengan Madu Sawda. Jadi Nor suggest Masad & ABS (minuman gantian kepada teh, kopi berkafien dll). Setelah makan berterusan, baru2 ni Nor hantar sms bertanya khabar pesakit tersebut…Alangkah gembira dan terharunya Nor apabila diberitahu bahawa pesakit tersebut dah sihat dengan izin Allah dan cuma kadang saja sakit kepala bila banyak kerja, tak macam dulu sukar nak bangun & dah ada perubahan ketara & muka pun tak nampak macam sakit lagi & dia tambah order lagi. Mudah2an bulan 8 nanti dapat result scan yang baik.

*Alhamdulillah, menurut kata bakal isteri pesakit tersebut, doktor mengatakan tumornya telah mengecil dan tak serius dan tak perlu dibedah.

Demam panas mengejut+sakit sendi+pening kepala (simptom Chikunguya) :
Baru2 ni secara tiba2, Syasya (anak sulung Nor) demam panas mengejut & dia tunjuk dia sakit bahagian sendi2 tangan dan kaki & rasa pening kepala. Nor check dalam internet seolah2 risiko demam Chikunguya. Nor nekad taknak bawa ke klinik/hospital walaupun dimarahi adik kerana degil takmau bawa anak ke klinik memandangkan demam yang terlalu panas. Nor kata Nor tetap yakin dengan penawar yang disebut dalm Quran/Hadis. Selepas diberi Masad sesudu kecil panas badan Syasya semakin kurang. Nor bagi lagi 2 dos Masad beberapa jam kemudian. Dan tak sampai 24jam pun, Syasya dah 100% sembuh tanpa sebarang ubat, dengan izin Allah.

Demam Panas (bayi berusia 2 minggu):
Baru2 2,3 hari lepas, kawan sekerja bagitau Nor, bayi adiknya yang baru berusia 2 minggu masuk hospital sebab demam panas. Doktor minta sign surat kebenaran untuk ambil air tulang belakang. Kebetulan si kakak pernah beramal dengan Masad. Dia minta pendapat Nor & kawan2 lain & kami minta jangan diambil air tulang belakang. Kakaknya menyarankan si adik beri masad kepada bayinya & dengan izin Allah, panas badan bayinya dah semakin kurang & selepas dos kedua, bayinya dah sihat dengan izin Allah.

*P/S: Benarlah janji2 Allah…Nor amat sedih bilamana, kita semua mengaku beriman dengan Allah, Rasul & Al-Quran, tapi tak yakin dengan apa yang disebut oleh Allah dalam Al-Quran dan Hadis. Kenapa masih sangsi nak guna penawar yang disebut dalam Al-Quran & Hadis?

Untuk keterangan lanjut atau untuk mendapatkan produk, bolehlah hubungi saya dengan email nor_samsudin@yahoo.com (kalau boleh, letakkan tajuk “Madu Sawda” untuk elakkan daripada saya terpadam/delete kerana terlalu banyak junk mail/spam) atau hubungi 0194518830 (seeloknya di luar waktu pejabat atau pada hari cuti Jumaat/Sabtu/cuti umum) atau FACEBOOK “KHAZANAH PERUBATAN ISLAM”

2 thoughts on “Madu Sawda & testimoninya (sambungan-1)

  1. Salam,alhamdulillah selepas saya menggunakan masad gold selama sebulan bacaan.darah dan jantung saya jembali normal,sblum minum masad bacaan sekitar 130-140/90-100 dan jantung saya 100-110,selepas menggunakan masad bacaan.darah saya 115-125/75-80 dan denyutan jantung 75-80.benarlah firman Allah mengenai madu.syukur

    • Wslm.

      Alhamdulillah, ada juga pengguna di luar sana yang mahu berkongsi testimoni. Terima kasih banyak. Alhamdulillah kerana keadaan kesihatan anda kini semakin baik berkat mengamalkan penawar terbaik dalam Islam. TERUSKAN BERAMAL. Syukur kita kepada Allah. Benarlah janji Allah…

      MOGA ADA LAGI PENGGUNA PRODUK SEBEGINI YANG SUDI BERKONGSI DI SINI AGAR DAPAT MENGUATKAN LAGI KEYAKINAN MASYARAKAT BAHAWA APA YANG DINYATAKAN ALLAH DI DALAM AL-QURAN/HADITH ITU TIDAK PERLU DISANGSIKAN LAGI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s