Madu Sawda & Testimoninya (sambungan-2)

PERINGATAN: TIDAK DIBENARKAN MENERBITKAN SEMULA (copy/paste atau yang seumpamanya) SEBARANG TESTIMONI DI DALAM BLOG INI UNTUK TUJUAN MENGKOMERSIALKAN SEBARANG PRODUK TANPA KEBENARAN

STROK (sebelah badan)

Baru-baru ni ayah pergi beli stok Masad Gold & ABS dalam kuantiti yang banyak. Nor sesaja tanya siapa yang nak makan. Ayah kata bekas bos ayah… Rupanya bos ayah baru2 ni kena strok hingga herot (cakap utara) sebelah muka. Dengan izin Allah, lepas makan Masad Gold & minum ABS, ayah kata bos tu dah sembuh sepenuhnya. Muka pun dah tak herot lagi…dah macam semasa sihat dulu. Alhamdulillah sekarang beliau masih terus beramal dengan Masad Gold dan ABS

TONSIL

Awal tahun ini saya disambut dengan demam tonsil. Patut la demam lebih dari sehari (sebab selalunya saya demam sehari je…2-3 tahun sekali)… Sebelum tu saya terputus bekalan madu lebih dari 3 bulan kerana terlalu sibuk dengan proses tukar tempat kerja dan busy di hujung tahun. Masa demam tu bekalan masad pun dah habis. Pergi hospital dapat MC 2 hari. Doktor tu pun seakan terkejut tengok kerongkong saya…Nak telan air liur pun perit sangat..Tiba2 teringat Nigellan (minyak habbatussawda asli) yang masih ada disimpan. Saya titik 5 titik bawah lidah. MasyaAllah, bukan tipu2, dalam tak sampai setengah jam pun keperitan tu beransur kurang. Saya ulang titis sehari 3 kali dengan izin Allah keesokan harinya sembuh! Lepas tu Fatin mengadu nak telan air liur sakit sampai dia takmau minum susu. Pujuk punya pujuk, dia setuju dititik nigellan ke mulut dia. Alhamdulillah berkurang dan tak sampai sehari dia kata dah tak sakit. Itulah janji Allah. Syukur pada Allah menyembuhkan

*Saya hairan kenapa orang Islam yang mengaku percaya Rukun Iman yang 6 (mengaku beriman/percaya pada Rasul & Al-Quran) tapi tak yakin apa yang disebut sebagai penawar dalam Al-Quran dan Hadith. Percaya ke tidak sebenarnya ni…Apa yang saya tekankan di sini bukan untuk saya seorang…bukan untuk mengejar keuntungan…belilah dari siapapun saya tak kisah asalkan anda semua bertukar kepada penawar yang disebut dalam Al-Quran/Hadis.

Untuk keterangan lanjut atau untuk mendapatkan produk, bolehlah hubungi saya dengan email nor_samsudin@yahoo.com (kalau boleh, letakkan tajuk “Madu Sawda” untuk elakkan daripada saya terpadam/delete kerana terlalu banyak junk mail/spam) atau hubungi 0194518830 (seeloknya di luar waktu pejabat atau pada hari cuti Jumaat/Sabtu/cuti umum) atau FACEBOOK “KHAZANAH PERUBATAN ISLAM”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s